In winkelwagentje:

Braun Oral B Trizone 500

€22.95

  • Model: Tandenborstel


De TriZone 500 elektrische tandenborstel bevat geavanceerde driezone reinigingstechnologie. Een bewegende dynamische top voor moeilijk te bereiken achterkant van de tanden, kortere, stilstaande borstelharen voor grondige reiniging van oppervlaktes en langere, bewegende borstelharen voor tot 2x diepere reiniging tussen de tanden. De twee-minuten timer met 30-seconden interval helpt je alle 4 de kwadranten te zorgvuldig reinigingen.

De TriZone is uitermate geschikt voor personen die gehecht zijn aan een gewone handtandenborstel en niet graag poetsen met een kleine ronde borstelkop. Geproduceerd door Oral-B, het nummer 1 aanbevolen merk elektrische tandenborstels door tandartsen wereldwijd.

De TriZone 500 zorgt voor
Superieure reinigingsresultaten met behoud van je manuele poetstechniek tov van een normale handtandenborstel. Met heen en weer bewegende borstelharen die meer tandoppervlak bereiken dan een normale handtandenborstel, zo geniet je van een uitgebreide reiniging met 20,000 pulsaties en 7,600 bewegingen heen en weer per minuut.

Technologie
De TriZone 500 bevat driezone reinigingstechnologie, komt tot 2x dieper tussen de tanden en geeft superieure plakverwijdering tov een normale handtandenborstel.
Driezone reinigingstechnologie:
Dynamische top voor moeilijk te bereiken achterkant van de tanden
Kortere, stilstaande borstelharen voor grondige reiniging van tandoppervlaktes
Langere, bewegende borstelharen voor diep tussen de tanden


2 minuten timer
Professionele timer met kwadrant interval: een 2 minuten timer met 30-seconden interval begeleidt je langs de vier kwadranten van het gebit.

Zuinige batterij
Volle batterij houdt tot 7 dagen vol bij 2 minuten poetsen, 2 keer per dag. De batterij indicator laat zien hoe ver de batterij opgeladen is. Het basis oplaadstation dient tevens als standaard voor de tandenborstel.

Gebruiksvriendelijk design
Superieure reinigingsresultaten zonder de poetstechniek te veranderen t.o.v. van een normale handtandenborstel. Met heen en weer bewegende borstelharen die significant meer tandoppervlak bedekken dan een normale handtandenborstel, je kunt genieten van een grondige reiniging. Het ergonomische en waterbestendig handvat geeft een goede grip voor totale controle.


Kenmerken van de Oral-B Elektrische Tandenborstel TriZone 500:

Geschikt voor alle opzetborstels
professionale 2 minuten timer.
Driezone diepe reinigingstechnologie
Multi-dimensionele reinigingstechnologie: 20,000 pulsaties en 7,600 bewegingen heen en weer per minuut
Indicator Borstelharen: Indicator Borstelharen vervagen van kleur wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen.
Ergonomisch en Waterbestendig handvat
Type opzetborstel: TriZone
Komt tot 2x dieper tussen de tanden dan een normale handtandenborstel
Zorgt voor een langdurig fris gevoel

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 13 april, 2013.

Uw ipadres is: 34.226.208.185
Copyright © 2019 Dordtse Koopjes Winkel. Powered by Zen Cart